Szolgáltatások

A megnevezett kineziológiai módszerek segítségével végzett stresszoldó gyakorlatok segítenek a jobb közérzet kialakításában. Hatásukra enyhülnek a tanulási nehézségek, javul a koncentráció, csökken a negatív stressz hatása. Felfrissítenek, lendületet adnak a hétköznapokhoz, összehangolják a jobb és a bal agyfélteke működését, melynek következtében könnyedebben tudunk megbirkózni a feladatainkkal. A foglalkozások kizárólag stresszoldásról és közérzetjavításról szólnak, és nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi kezeléseket!

A fejen található 32 pont kezelésének segítségével ellazult állapotban szabadulhatsz meg korlátozó hitrendszereidtől, és készítheted fel magad valami új befogadására. A kezelés során teljesen stresszmentes állapotba kerülsz, így a kezelést nem csak a nézőpontjaid elengedésére, de stresszoldásra is ajánlom. A kezelés során az agyhullámok lelassulnak, ezzel lehetővé teszik a regenerálódást, és az ellazulást.

 Az Acces Consciousness® rendszerén belül a FaceLift® egy olyan energetikai kezelés, mely visszafordítja az öregedés jeleit, segítségével az elmúláson és öregedésen lévő hitrendszeri blokkokat, érzelmi megéléseket is oldjuk a kezelés során. Rendszeres alkalmazása tényleg ragyogtat, így érdemes belevágni egy kúrába. Hat a test energiarendszerére is, így nem csak az arc, hanem a test is szépül és fiatalodik.

Mindenki életében előfordulhat olyan helyzet, amikor a mindennapok rohanásában kicsit elveszíti a fonalat, és a rá nehezedő terhek miatt úgy érzi, szüksége lenne valamire, ami más megvilágításba helyezi a megoldandó feladatokat. Az életvezetési coaching önmagad megismerésére szolgáló eszköz, mely az erősségeidre építve ad Neked lehetőséget a kiegyensúlyozott hétköznapokhoz. Segítségével Te magad találod meg a választ a benned felmerülő kérdésekre.

 Gyerekként és felnőttként is küzdhetünk olyan akadályokkal, melyek nehezítik a tanulást. A rengeteg informatikai eszköz használata során agyunk optimális működése kárt szenved, a jobb és a bal agyfélteke működése nem összehangolt, így harmonizációra van szükség. A tanulási coaching során kineziológiai elemek segítségével harmonizáljuk az agyműködést, és egyénre szabott tanulási technikákat ajánlok a könnyebb, gyorsabb, hatékonyabb tanulás és a jobb eredmények érdekében. Gyermekeknek és felnőtteknek is ajánlom!

A tarot kártya sokkal több, mint gondolnád. A tarot kártya nem jósol. A tarot egy kiváló önismereti eszköz, segítségével könnyebben megértheted, mi miért történik az életeben, és változtatni is tudsz. Az 1 órás konzultáció lehetőséget nyújt arra, hogy kívülről is ráláss a kérdéses helyzetre és hatékonyan tudd kezelni azt. Önmagadnak feltett kérdéseidre kaphatsz választ – önmagadtól. Az életút elemzés online kérhető.